Thema 1.1: Wie ben ik?

Van harte welkom bij dit eerste thema: Wie ben ik? Een thema dat heel veel speelt. Iedereen heeft ermee te maken, er komt een moment dat je denkt wie ben ik? Er zijn veel manieren om daarnaar te kijken. Als kunstenaar en coach heb ik al mijn kennis en disciplines ingezet en combineer dat op een unieke wijze in dit aanbod via schilderijen, teksten, opdrachten en muziek. Dat komt allemaal in de volgende gratis afleveringen van het eerste thema aan bod. Neem er de tijd voor en doorleef het. We beginnen met de introductie op het thema.

Levensproces: Wie ben ik?

Opdracht: Welke associaties/beelden/verhalen roept deze introductie bij je op?

Wat inspireert je in dit thema?

In de volgende mails belicht dit thema via schilderijen, opdrachten en muziek. Houd je mailbox in de gaten [ALMA] Wil je alvast weten wat de hele leergang inhoudt

KLIK HIER  en de eerste 10 deelnemers kunnen gebruik maken van een speciaal aanbod met kortingen van 150-350 euro.

Heb je vragen over de leergang ‘Wees je Leven Meester’ dan kun je altijd even bellen of mailen met Ida, partner en co-creator van ALMA.
info@madama.nl  T 06-22620793