Thema 1.5 Wie ben ik?

Inspiratietekst uit De TAO van het IK BEN, Splendor Solis, de Stralende Kracht van de Zon in jezelf.

De TAO van het IK BEN bevat een schat aan lyrische teksten die je dagelijks kunnen inspireren. Je hebt maar een klein stukje nodig om weer te voelen wat essentie is in je leven. Dit sluit het eerste thema af.

Mystiek dialoog blz. 12

Luister, fluister, huiver
Leef in verwondering
Over de bron van luister
Het ene wezenlijke licht
In onszelf en om ons heen
Het levende IK BEN in ieder 1

Opdracht: Lees het hardop, het gaat om de ritmische cadans.
De teksten zijn geschreven vanuit de IK BEN trilling.
Visualiseer wat daar staat breng het terug tot de essentie,
het geeft je lucht om alle stukjes te verwerken.

Wat is voor mij de essentie, waar ik een bouwsteen aan heb?

Vragen

In de afgelopen 5 afleveringen hebben we je verschillende invalshoeken laten zien om het thema ‘Wie ben ik? te belichten. In elk thema zullen we deze verscheidenheid hanteren.

Is dit werkelijk iets wat je raakt/ bezighoudt en is dit voor jou precies het juiste moment dat het op je pad komt omdat je absoluut levende kennis en levenskennis op een vrije manier tot je wil nemen dan ben je bij ALMA op de juiste plek.

We hebben voor jou een onweerstaanbaar aanbod als deelnemer aan het Primeur programma, krijg je tot 8 maart naast de 3 boeken, toegang tot alle thema’s, Q+A sessies en besloten Facebook groep, ook nog eens een flinke korting. Zie het hele aanbod hier