Thema 1. Wie ben ik? intro

‘Wie ben ik?’  is een thema dat heel veel speelt. Iedereen heeft ermee te maken, er komt een moment dat je denkt ‘Wie ben ik?’ het is de eerste stap op weg naar zelfkennis en zelfrealisatie en uiteindelijk Meesterschap. Bekijk de video, later, in de tweede video licht ik toe hoe de thema’s zijn opgebouwd.

Levensproces: Wie ben ik?

Opdracht: Welke associaties/beelden/verhalen roept deze introductie bij je op?

Je kunt hier alvast opschrijven wat je inspireert in dit thema.

In deze video zal ik kort toelichten welke instrumenten we gebruiken in deze leergang en waarom. Bij deelname aan de leergang krijg je ook zelf de originele boeken ‘HEMELPOORTEN’, ‘De Nieuwe Stroming, Kunst als Medicijn van Zijn’ en de ‘TAO van het IK BEN’ toegestuurd. In de leergang kiezen we teksten/beelden die passen bij het thema. Elk boek kun je als dagelijkse inspiratiebron gebruiken, bv. door een Hemelpoort kaart te trekken, of een nr onder de 366 te noemen en je komt bij de IK BEN Code in de Nieuwe Stroming, of de TAO van het IK BEN open te slaan en een paragraaf te lezen. Je zult merken hoeveel kracht je dat geeft in het dagelijks leven.

Is dit werkelijk iets wat je raakt/ bezighoudt omdat je absoluut levende kennis op een vrije manier tot je wil nemen dan ben je bij ALMA op de juiste plek. Er is een basispakket waarin je alles zelf doet maar je kunt ook kiezen om eerst een intensive retreat te doen waarin je 2 dagen intensief door mij wordt begeleid.

Zie het hele aanbod HIER

Wat anderen zeggen:

‘Madama gaat direct naar de kern, vanuit zuiverheid, je wordt gevoed.
Ik kan nu goed zien hoe je met het lesmateriaal kunt werken.
Ik moet zeggen, mijn dank is niet in woorden uit te drukken hoe blij ik ben dat ik gekozen heb voor de cursus en als extra deze retreat.
Met een heerlijk door Ida gemaakt ontbijt, lunch en diner wordt je met aandacht gestreeld.
Het heeft mij geraakt en door die aanraking zal ik het thuis herkennen en optimaal gebruik kunnen maken van het lesmateriaal door het hier gevoeld te hebben en in mijn leven toe te passen’.

‘Madama laat zien hoe je met de uitdagingen in je leven op jouw manier kan omgaan, toegespitst op wie jij bent.
Je kunt heel snel vanuit je eigen innerlijke wijsheid verder. Ik ben echt in aanraking met mijzelf gekomen.
Alles komt naar buiten wat er mag zijn. Het is een kleine retraite. Ik voel mij herboren.
Margareth is 100 % toegewijd en dienstbaar aan het proces’.

‘Dank voor de prachtige cursus! Mijn hart is gevoed en vervuld van zoveel wijsheid! De onderwerpen kwamen in het echt op mijn pad waardoor ik mijn levenshouding onder de loep nam. Door de cursus heb ik mijn oude gedichten weer opgediept. De cursus tezamen met die gedichten werden weer de rode draad. Het is compleet. Ik ben zo dankbaar dat de cursus op deze manier is aangeboden. Uniek!
De woorden en filmpjes stralen ware  lichtauthenticiteit. Diepe kernwijsheid van het zaad in alle tijden geborgen tot bloei gekomen in de knipoog van de huidige tijd; subliem!’

Wil je meer weten schroom niet om via mail info@madama.nl of telefonisch 06-22620793 informatie te krijgen. Ik hoor graag van je.

Hartelijke groet

Margareth Adama

www.madama.nl